Editura NESTOR

TERMENI & CONDITII

termeni si conditii / livrare si plata / returnare / politica de confidentialitate

Folosirea acestui site implica acceptarea Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate.

Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a librariei online mason-shop.ro, va recomandam citirea cu atentie a tuturor Termenilor si conditiilor si a Politicii de confidentialitate.

 

1 - Date si informatii

Magazinul online mason-shop.ro este detinut de SC EDITURA NESTOR SRL (CUI 19145118 / J40/17248/2006).

Detinatorul magazinului online mason-shop.ro poate oricand sa modifice si sa stearga definitiv orice continut al mason-shop.ro.

Detinatorul poate decide oricand cine, cat si cum administreaza si vinde in magazinul online mason-shop.ro fara o instiintare prealabila a eventualelor modificari efectuate de detinator.

Compania care administreaza si opereaza comenzi pe acest site este SC EDITURA NESTOR SRL (CUI 19145118 / J40/17248/2006).

Aceasta este in totalitate responsabila pentru urmatorii termeni si conditii de mai jos.

Administrator: Nestorescu Horia

Sediu social: Bucuresti, Sector 2, Sos. Iancului nr. 17, Bl. 57

 

E-mail mason-shop@yahoo.com ; edituranestor@gmail.com

 

Telefon 0723.733.232

 

 

2 - Termeni

UTILIZATOR - Orice persoana fizica sau juridica care are sau obtine acces la libraria online mason-shop.ro prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre SC EDITURA NESTOR SRL

 

CLIENT - Orice persoana fizica sau juridica ce lanseaza o comanda pe libraria online mason-shop.ro

 

COMANDA - Document electronic prin care un client isi exprima intentia de a achizitiona produse oferite spre vanzare de catre mason-shop.ro, administrat de catre SC EDITURA NESTOR SRL

 

PRODUS - Orice produs oferit spre vanzare pe libraria online mason-shop.ro de catre SC EDITURA NESTOR SRL

 

VANZATOR - SC EDITURA NESTOR SRL care administreaza libraria online mason-shop.ro

 

CONTRACT - Comanda confirmata de catre vanzator. Vanzatorul isi da acordul sa vanda si sa livreze produsele comandate, iar clientul isi da acordul sa le primeasca si sa le plateasca

3 - Informatii generale

 

SC EDITURA NESTOR SRL isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina continutul librariei online mason-shop.ro, sau de a refuza vanzarea de produse la propria discretie.

 

Echipa mason-shop.ro face eforturi pentru pastrarea corectitudinii informatiilor afisate pe site, insa nu garanteaza ca descrierile, imaginile sau alte materiale legate de produse sunt precise, complete sau fara erori.

Pot aparea (rar) erori de operare in paginile site-ului (exemple: pretul produsului a fost modificat de catre furnizor fara instiintare, descrierile pot fi incomplete, imaginile de prezentare ale produselor pot fi diferite fata de realitate, etc.).

Toate imaginile si textele din paginile produselor sunt cu titlu exemplificativ, de aceea pot aparea diferente ale produselor livrate fata de cele afisate in pagina de produs de pe site. (exemple: coperta, format, ambalaj, etc.)

Mason-shop.ro (SC EDITURA NESTOR SRL) nu raspunde pentru diferentele de realitate sau erorile produselor livrate, dar va face tot posibilul pentru rezolvarea eventualelor probleme aparute, in sprijinul clientului.

Toate preturile afisate includ toate taxele ce pot aparea, dar nu si taxele de livrare. Costurile livrarii produselor sunt afisate  la punctul urmator (4).

Stocul depozitului nu este legat de site. In cazul in care lipsesc din stoc unele produse comandate, vom face tot posibilul sa aducem pentru comanda dumneavoastra respectivele produse si va vom instiinta dupa ce avem o imagine clara in legatura cu disponibilitatea respectivelor produse.

 

4 - Livrare si plata

Livrare: 

Posta Romana (standard) - livrarea se face in 3-5 zile lucratoare - cost 15 lei

Posta Romana International  - livrarea se face in 10-14 zile lucratoare - cost 50 lei 

Fan Curier  - cu plata prin card sau PayPal - livrarea se face in 24-48 de ore - cost 17 lei 

Fan Curier - cu plata ramburs la primirea coletului - livrarea se face in 24-48 de ore - cost 30 lei 

 

Plata:

 

Plata cu card de credit/debit, securizat prin sistemul de plata online Checkoutportal - Wirecard

Ramburs (Cash on delivery)  la ridicarea coletului de la oficiul postal sau curier.

Transfer bancar  - va rugam sa ne contactati pentru detalii inainte de a plasa o comanda prin e-mail la adresele mason-shop@yahoo.com sau edituranestor@gmail.com sau prin formularu de contact din site.

 

 

 

5 - Drepturile de autor si limitarea accesului la site


 

Continutul site-ului Mason-shop.ro este proprietatea firmei SC EDITURA NESTOR SRL, a partenerilor si furnizorilor sai, fiind aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Avand in vedere aceste lucruri, este absolut interzisa utilizarea acestor elemente fara acordul scris al firmei ce administreaza acest site.

Mason-shop.ro are dreptul de a interzice anumitor clienti sau vizitatori accesul la site sau la anumite functii ale site-ului pe termen limitat sau nelimitat fara notificare.

 

6 - Returnarea produselor

 

Pentru returnarea produselor comandate, cu sau fara un motiv specificat, clientul se obliga sa returneze si sa notifice vanzatorul prin e-mail in termen de maxim 20 zile calendaristice de la primirea produselor, in caz contrar vanzatorul poate refuza returnarea respectivului / respectivelor produs / produse.

Recomandam sa ne apelati pentru returnarea produselor si orice problema vom cauta sa o rezolvam cat mai rapid.

Produsul/produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise clientului, cu toate documentele care l-au/le-au insotit. Produsele ce constituie un set trebuie returnate ca set.

Vanzatorul va trimite curierul la adresa indicata de client pentru a ridica coletul de retur, si va returna suma aferenta cat se poate de repede intr-un cont stabilit de client.

 

7 - Preturi, reduceri si alte oferte

 

Politica preturilor, reducerilor si a altor oferte de pe site-ul Mason-shop.ro este stabilita in totalitate de catre SC EDITURA NESTOR SRL

Toate reducerile si ofertele sunt valabile in limita stocului disponibil.

Pentru produsele cu status "In curs de aparitie": In cazul in care pretul afisat este "0 Lei" acesta nu va fi valabil, pretul final este stabilit in momentul aparitiei cartii in depozit.

 

8 - Forta majora

 

Nici clientul si nici Mason-shop.ro (SC EDITURA NESTOR SRL) nu vor fi raspunzatori pentru neexecutarea obligatiilor contractuale, daca o astfel de neexecutare este din cauza unui eveniment de forta majora.

 

Daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza, partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune sau interese.

 

Contractul va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana. Orice conflict aparut intre Mason-shop.ro (SC EDITURA NESTOR SRL) si client va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instantele romane competente de la domiciliul clientului.

 

9 - Reclamatii si informare

 

Pentru orice fel de reclamatii sau sugestii va rugam sa ne contactati la adresele de e-mail mason-shop@yahoo.com sau edituranestor@gmail.com sau la numerele de telefon afisate. Va stam la dispozitie pentru orice problema.

 

10 - Prelucrarea datelor cu caracter personal

Confidentialitatea si securitatea datelor clientilor nostri este foarte importanta pentru noi, iar abordarea noastra este deschisa si in acelasi timp transparenta.

 

(1) Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Operatorul datelor cu caracter personal - Firma care administreaza acest site (mason-shop.ro) este SC EDITURA NESTOR SRL (CUI 19145118 / J40/17248/2006 / Adresa: Romania, Bucuresti, Sector 2, Sos. Iancului nr. 17, Bl. 57) si raspunde in totalitate de acestea conform legislatiei aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal.

 

(2) Unde sunt stocate si prelucrate datele cu caracter personal?

Prelucrarea si stocarea datelor cu caracter personal: datele sunt preluate de angajatii SC EDITURA NESTOR SRL pentru prelucrare si stocare in Bucuresti (Romania) si, in eventualitatea in care este cazul livrarii prin curier, acestea vor fi transmise firmelor de curierat care va vor livra comanda / comenzile). Orice actiune se va realiza in conformitate cu legislatia in vigoare.

 

(3) Cine are acces la datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt transmise in cadrul SC EDITURA NESTOR SRL si tertilor (firmele de curierat) cu care SC EDITURA NESTOR SRL lucreaza pentru a va putea oferi servicii. (exemplu: crearea AWB-ului necesar coletului pentru livrarea comenzilor plasate)

Datele transmise tertilor sunt utilizate strict pentru a va oferi serviciile noastre. Nu transmitem, nu vindem si nu cedam in niciun fel datele dumneavoastra in alte scopuri decat cele precizate.

Tertii au un drept sau o obligatie independenta de a va prelucra datele cu caracter personal.

 

(4) Care este temeiul legal pentru prelucrare?

In general prelucrarea si colectarea datelor cu caracter personal pe acest website este necesara pentru onorarea comenzilor plasate si este impusa de reglementari, dar va vom informa daca este necesara pentru incheierea unui contract. Prelucrarea nu se va realiza fara consimtamantul dumneavoastra.

Temeiul legal pentru datele pe care ni le oferiti in mod voluntar este "luarea unor masuri la cererea persoanei vizate inaintea incheierii unui contract" (art. 5 alin. 2 lit. (a) din Legea nr. 677/2001) si "pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract" (art. 6 alin. (1) lit. b din Regulamentul UE 679/2016).

Consimtamantul dumneavoastra nu este cerut in cazul in care prelucrarea este necesara pentru a incheia un contract, pentru a indeplini o obligatie legala sau in interes legitim.

Temeiul pentru prelucrarea datelor colectate automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii este consimtamantul. In momentul in care dumneavoastra accesati acest website, va dati in mod implicit consimtamantul in privinta prelucrarii datelor dumneavoastra personale.

 

(5) Pentru cat timp salvam datele cu caracter personal?

Va vom pastra datele atat timp cat sunteti un client activ, si conform legislatiei in vigoare.

 

(6) De ce folosim datele dumneavoastra cu caracter personal?

Datele cu caracter personal sunt folosite pentru a va gestiona comenzile prin intermediul serviciilor noastre online. Va vom trimite notificari utile privind statusul comenzilor, starea livrarii sau in cazul in care apar probleme privind livrarea sau continutul comenzilor. Datele vor mai fi folosite pentru a trata reclamatiile si garantiile pentru produsele comercializate si pentru a va identifica si a va confirma varsta legala pentru cumparaturi online. 

 

(7) Ce tipuri de date cu caracter personal prelucram si colectam?

Prelucram informatii de contact (nume, adresa, adresa de e-mail, numar de telefon), informatii despre comenzi, inclusiv istoricul lor, contul sau codul de client pe care il aveti in cadrul website-ului precum si alte informatii cum ar fi starea abonarii la newsletter, data crearii contului, adresa / adrese IP inregistrata / inregistrate, agentul folosit / browser-ul folosit. Aceste informatii sunt inregistrate de website prin cookie-urile necesare functionarii normale sau a altor tehnologii.

 

(8) Care sunt drepturile dumneavoastra?

- Dreptul de retragere a consimtamantului;

- dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere;

- dreptul de a va adresa justitiei;

- dreptul de acces;

- dreptul la rectificare;

- dreptul la stergerea datelor (,,dreptul de a fi uitat");

- dreptul la restrictionarea prelucrarii;

- dreptul la portabilitatea datelor;

- dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata.

 

Click aici pentru informatii detaliate pe site-ul DataProtection.ro.

 

Detalii suplimentare:

- Acces la datele personale: aveti dreptul de a solicita informatii in legatura cu datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Ne puteti contacta la adresele de e-mail mason-shop@yahoo.com sau edituranestor@gmail.comsi va vom da informatii suplimentare daca aveti nevoie.

- Portabilitate: de fiecare data cand prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra, aveti dreptul la portabilitatea acestora, adica sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra intr-un format popular si prelucrabile automat catre dumneavoastra sau catre o alta parte.

- Stergerea datelor / dreptul de a fi uitat: aveti dreptul de a sterge datele cu caracter personal si de a impiedica procesarea in urmatoarele circumstante specifice:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost initial colectate sau prelucrate;

  • va retrageti consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea;

  • va opuneti prelucrarii in temeiul art. 21 alin. (1) "Dreptul la opozitie";

  • exista neclaritati in legatura cu legalitatea acestora;

  • acestea trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale care revine operatorului;

  • datele cu caracter personal apartin unor copii, cu varsta sub 16 ani.

- Restrictionarea prelucrarii: aveti dreptul de a obtine din partea noastra restrictionarea prelucrarii datelor intr-unul din urmatoarele cazuri:

  • exactitatea datelor este contestata pentru o perioada care ne permite ca operator sa verificam exactitatea respectivelor date;

  • prelucrarea este ilegala, iar dumneavoastra va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;

  • nu mai avem nevoie (ca operatori) de acestea in scopul prelucrarii, dar persoana vizata ni le solicita pentru o actiune in instanta;

  • v-ati opus prelucrarii (Art. 21 - Alin. 1) pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime (ca operatori) prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

 

Vom gestiona toate solicitarile dumneavoastra si va vom sta intotdeauna la dispozitie la adresele de e-mail mason-shop@yahoo.com sau edituranestor@gmail.com deoarece acordam o atentie deosebita protectiei datelor in general.

 

(9) Suport, informatii si reclamatii legate de protectia datelor cu caracter personal:

Ne puteti contacta oricand la adresele de e-mail mason-shop@yahoo.com sau edituranestor@gmail.com pentru orice nelamuriri, imbunatatiri sau reclamatii legate de protectia datelor si va vom raspunde inapoi cat se poate de rapid.

 

 

(10) Cookie-uri prezente pe acest website

Cookie-urile folosite de site-ul nostru sunt urmatoarele (si reprezinta minimul necesar pentru functionarea normala a site-ului):

1) currency - moneda in care sunt prezentate preturile produselor - este un cookie absolut necesar si se foloseste pentru a defini moneda site-ului, in cazul nostru este setat RON (leul romanesc) intotdeauna;

2) language - limba site-ului - este un cookie absolut necesar si se foloseste pentru a seta limba site-ului, in cazul site-ului nostru limba romana este setata intotdeauna;

3) PHPSESSID - customer session cookie - este un cookie absolut necesar si se foloseste pentru a identifica  - expira / se sterge automat cand inchideti browser-ul;

Va multumim ca ati ales mason shop!

Editura NESTOR

Libraria Masonica

Abonare

Sos. Iancului nr. 17

Sector 2, Bucuresti

0723 733 232

mason_shop@yahoo.com

edituranestor@gmail.com

Aboneaza-te la Newsletter

© 2020 Editura NESTOR. Ecommerce web design by THISISDESIGN.UK